Jouw Food Coach in omgeving Utrecht en Amersfoort
 


“Door de begeleiding en adviezen van Frederique heb ik veel meer energie, weet ik wat en wanneer ik het beste kan eten. Hierdoor voelt mijn lichaam weer in balans!”

 
Gold.png
 

Zij gingen je voor …

 
Referentie_Kim_website.jpg

veel meer energie voor kim…

"Ik train al ruim 2 jaar waarvan ik het afgelopen jaar, vijf dagen per week CrossFit doe. Je hoort vaak mensen zeggen: als je meer sport krijg je meer energie. Ik kreeg alleen maar minder energie. Daardoor besloot ik toch maar eens iets met mijn voeding te gaan doen. Zo ben ik terecht gekomen bij Frederique. Zij heeft mij een duidelijk voedingsplan gegeven met als doel: "Een gezond voedingspatroon te ontwikkelen dat bij draagt aan optimaal herstel na CrossFit trainingen." 

Ik merk dat ik door de dag heen veel meer energie heb en ik daarnaast veel lekkerder in m'n lijf zit! Mijn lijf zegt nu een soort dank je wel dat je nu voor mij zorgt. Met dank aan MaalPlus!" 

Referentie_Sep_website.jpg

beter herstel voor sep…

“Ik ben via Fysiotherapie Bodyproof bij Frederique terecht gekomen. Ik doe fanatiek aan boksen. Ik had altijd moeite met het bepalen wat ik voor en ná de training moest eten. Frederique heeft mij hier uitstekend bij geholpen. Zij heeft mij geholpen met een voedingsschema voor de hele dag.

Sinds ik het voedingsplan aanhoud merk ik dat ik energieker aan de trainingen begin, en ook merk ik geen erge schommelingen meer in mijn gewicht. Ik herstel ook veel beter na een training doordat ik nu weet hoe en wat ik moet eten.”

Referentie_Monique_website.jpg

een sterk en fit lijf voor monique

“Begin van dit jaar besloot ik het roer om te gooien en te gaan werken aan mijn lichaam. Een lichaam waarin ik me energiek voel en waarmee ik uitstraal wie ik ben. Ik was te zwaar en met sporten alleen viel ik niet af, maar ik wilde ook niet weer gaan (crash)diëten. Wat ik wel wilde was gezondere levensstijl aannemen waarmee ik weliswaar zou afvallen, maar waarmee ik ook een voorbeeld kon zijn voor mijn kinderen.

Frederique heeft me geleerd welke keuzes ik moet maken om gezond te kunnen eten. Ik hoefde niet zozeer dingen te laten, als wel te leren kiezen voor dingen die mijn lichaam echt voeden. Haar voedingsplan is echt mijn plan geworden dat past in ons gezinsleven. Het resultaat: binnen 4 maanden -12 kilo! Ik heb nog een paar kilo te gaan, maar mede dankzij Frederique heb ik er alle vertrouwen in dat me dat gaat lukken. En dan heb ik straks dat sterke en fitte lijf dat zo goed bij mij past en dat ik niet meer kwijt wil!”

referentie_Nick_website.jpg

vetpercentage verlagen met een gezond voedingspatroon voor Nick.

“Mijn doel was om mijn lichaamsvetpercentage te verlagen met behoud van spiermassa in een periode van 8 weken. Ik heb mezelf 100% gegeven om de beste versie van mijzelf neer te zetten! Het resultaat: ik begon met 95,3 kg en 16.1 % vetpercentage. Na 8 weken weeg ik 84 kg met 9.6 % vetpercentage!

Ik wil Frederique bedanken voor het helpen realiseren van mijn doel en het voedingsplan wat zij op maat gemaakt heeft voor mij. Een gezond voedingspatroon voor de lange termijn heeft mij geholpen om mijn energie niveau hoog te houden en zo optimaal mogelijk te herstellen.”

Referentie_Robert_website.jpg

beter slapen en meer energie voor robert

"Ik ben heel positief over het resultaat. Binnen vier weken 4 kilo kwijt en heb met name mijn vetpercentage verlaagd. Ik heb geen hongergevoel, slaap beter en heb meer energie om te trainen.

Van Frederique heb ik geleerd om producten op kwaliteit te beoordelen. Ik vind het zelfs leuk om te kijken op etiketten, wat ik beter wel of niet kan nemen met de kennis die ik heb meegekregen! Ik ga gewoon door."

Referentie_Leontine_website.jpg

De juiste sportvoeding voor Leontine

"Als powerlifter train ik drie tot vier keer per week lang en zwaar. Om daar de energie voor te hebben, heb ik ook de juiste voeding nodig. Ik wist zelf niet wat ik daarvoor precies nodig had en mijn gewicht steeg. Frederique heeft me enorm goed geholpen! Ze weet wat ik nodig heb voor mijn sport, om spieren te bouwen en ondertussen vet te verliezen. Ze heeft me geleerd de balans te vinden tussen goede sportvoeding en gezonde porties. Frederique heeft me geleerd betere keuzes te maken en daarmee heeft ze me ook geholpen op de goede weg naar een gezonder gewicht, zonder krachtverlies! Dankjewel!"