Jouw Food Coach in omgeving Utrecht en Amersfoort
maalplus

Mijn verhaal…

Nadat ik in den Haag de vierjarige opleiding Voeding en Diëtetiek heb afgerond ben ik naast het schrijven van persoonlijke voedingsplannen meer verdieping gaan opzoeken. Dit onder andere door het volgen van nascholing en cursussen in sportvoeding, positieve leefstijlverbetering, emotie-eten, en duurzaamheid op het gebied van voeding en leefstijl.

In ontwikkeling blijven en open staan voor nieuwe inzichten is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Het is een kunst om niet te vallen voor hypes. Veel liever inspireer en adviseer ik jou over de mogelijkheden een een gezonde leefstijl te ontwikkelen voor de lange termijn. Dit kan absoluut aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Iedereen is uniek en er bestaat geen standaard “dieet” om je leefstijl blijvend te verbeteren. Dit heeft persoonlijke aandacht nodig en een plan dat bij jou past.

Je kunt van mij een persoonlijk plan verwachten waarin jouw eetpatroon is afgestemd op jouw activiteitenpatroon, voorkeuren en leefsituatie. Zelfs de recepten die ik met je deel zijn gepersonaliseerd. Tijdens de coachgesprekken werken wij het plan stap voor stap verder uit zodat jij een gezonde leefstijl kunt ontwikkelen om je doel te bereiken.

Leuk om te weten…

  • Regelmatig sta ik zelf in de keuken om recepten uit te proberen waar ik jou mee kan inspireren en zelf van kan genieten.

  • De maaltijden die ik eet zijn 9 van de 10 keer zelf gemaakt. Anders ga ik op zoek naar een (afhaal)maaltijd die net zo voedzaam is als mijn eigen maaltijden. Er zijn zo veel mogelijkheden!

  • Naast dagelijkse beweging op de fiets of lopend ben ik actief in sporten zoals: stootzaktraining, CrossFit en Pilates of Yoga. Hiervoor heb ik jarenlang gevolleybald.

  • Ik ben gevoelig voor sfeer, dat komt voort uit mijn werk als interieurontwerper. Dit is iets wat ik naast mijn werk als diëtist ook doe. Daarom is het zo leuk dat ik van mijn eigen praktijkruimte in de Bilt iets bijzonders kan maken. Ik zou het leuk vinden je hier te ontvangen!

 

Het geeft mij energie wanneer ik jou kan inspireren met nieuwe ideeën en inzichten die passen binnen de visie van MaalPlus.

en verder…

Dieetadvies wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar krijg je mogelijk een deel van de kosten voor een persoonlijk voedingsadvies terug.

Als vrijgevestigde diëtist sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. De facturen die ik verstuur gaan altijd rechtstreeks naar jou. De zorgverzekeraar bepaalt hoeveel zij jou wil uitkeren. Informeer vooraf bij jouw zorgverzekeraar over de voorwaarden.