Referenties

De ervaring van de mensen die ik heb mogen helpen hun doel te bereiken zijn hieronder te lezen. Beweging is essentieel in een gezonde leefstijl. Daarom werk ik graag samen met andere professionals, zoals: Duncan's Training Center, Fysiotherapie Bodyproof, i640GYM, Frisk Fysio en
Fit met Remco.

 
 
Afbeelding van Frederique.jpg

Rianne is aangekomen én presteert beter

“Ik sport al een aantal jaar fanatiek en haal veel energie uit beweging. Na verloop van tijd merkte ik echter dat ik vastliep: ik herstelde slecht en werd niet sterker. Door de jaren heen heb ik veel onderzoek gedaan naar voeding en veel diëten geprobeerd. Ik vond het lastig om een gezond patroon te vinden waardoor ik in gewicht zou aankomen in plaats van afvallen, omdat ik een erg snelle verbranding heb. Toen ik dit aan Frederique voorlegde, maakte zij een aantal belangrijke aanpassingen in mijn eetpatroon. Na al die tijd zag ik opeens binnen twee maanden enorm resultaat! Ik kwam niet alleen in spiermassa en gewicht aan, zoals ik wilde, maar kon ook beter presteren tijdens mijn trainingen. Ik voel mij fitter, energieker en krachtiger. Ik kan mij nu elke training volledig inzetten!“


Veel meer energie voor Kim

Kim.jpg

"Ik train al ruim 2 jaar waarvan ik het afgelopen jaar, vijf dagen per week CrossFit doe. Je hoort vaak mensen zeggen: als je meer sport krijg je meer energie. Ik kreeg alleen maar minder energie. Daardoor besloot ik toch maar eens iets met mijn voeding te gaan doen. Zo ben ik terecht gekomen bij Frederique. Zij heeft mij een duidelijk voedingsplan gegeven met als doel: "Een gezond voedingspatroon te ontwikkelen dat bij draagt aan optimaal herstel na CrossFit trainingen." 

Ik merk dat ik door de dag heen veel meer energie heb en ik daarnaast veel lekkerder in m'n lijf zit! Mijn lijf zegt nu een soort dank je wel dat je nu voor mij zorgt. Met dank aan MaalPlus!" 


MP_Tshirt_Achterkant_02.jpg

Amy vindt eten nu veel leuker en lekkerder!

"Frederique heb ik leren kennen in de CrossFit box waar ik train. Ik heb onwijs goede begeleiding gehad! Wij hebben samen een perfect op maat gemaakt voedingsplan samen gesteld dat ik goed kan volhouden en waar ik mijn doelen mee heb kunnen bereiken. Binnen twee maanden heb ik mijn gewicht met 4 kilo, mijn buikomtrek met 5 cm en vetpercentage met 3% verlaagd! Mijn spiermassa is zoveel mogelijk behouden. 
Ik eet nu heel bewust en kijk op het etiket van de producten die ik koop, dat ze zo min mogelijk ongezonde toevoegingen bevatten. Eten is nu veel leuker en lekkerder!  Je hebt mij gemotiveerd om zo door te gaan en heel veel geleerd over de juiste voeding. Dank je wel!"


Afbeelding van Leontine.jpg

Op de goede weg naar een gezonder gewicht zonder krachtverlies voor Leontine

"Als powerlifter train ik drie tot vier keer per week lang en zwaar. Om daar de energie voor te hebben, heb ik ook de juiste voeding nodig. Ik wist zelf niet wat ik daarvoor precies nodig had en mijn gewicht ging de ongezonde kant op. Frederique heeft me enorm goed geholpen! Ze weet wat ik nodig heb voor mijn sport, om spieren te bouwen en ondertussen vet te verliezen. Ze heeft me geleerd de balans te vinden tussen goede sportvoeding en gezonde porties. Frederique heeft me geleerd betere keuzes te maken en daarmee heeft ze me ook geholpen op de goede weg naar een gezonder gewicht, zonder krachtverlies! Dankjewel!"


nieuwe start mp dtc.png

De nieuwe start van Ratna

"Ik heb de afgelopen weken als een nieuwe start gezien, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ik begin steeds meer te zien dat ik echt een goed begin heb gemaakt. Ik heb nog een hoop kilo's die ik kwijt wil en met deze start moet dat zeker gaan lukken. 

Bedankt voor jullie:

- Energie
- Motivatie
- Persoonlijke aandacht
- Flexibiliteit
- Het opzetten van Look Good Naked!"


18664530_10155490157828755_5986259645165445857_n.jpg

Een nieuwe impuls voor LOTTE (PEDAGOOG/ONLINE INFLUENCER):

"" Ik wilde graag wat gewicht verliezen; opnieuw orde op zaken stellen wat betreft sporten en eten. Ik had behoefte aan een nieuwe impuls. Het lukte mijzelf niet omdat ik geen deskundige ben zoals Frederique. Ik ben erachter gekomen dat alcohol niet bevorderlijk is voor je gewicht maar ook dat wanneer je 8 jaar op dezelfde manier traint dit niet langer hetzelfde effect heeft op je lichaam dan toen ik hiermee begon. 
Ik wilde rigoureus stoppen met drinken maar Frederique leerde me dat het gaat om balans. Nu drink ik alleen nog op speciale gelegenheden en niet meer op ieder feestje. Daarnaast ben ik geïnspireerd geraakt om met Crossfit te beginnen! Dat doe ik nu een half jaar. De combinatie met minder alcohol en een nieuwe sportieve impuls hebben ervoor gezorgd dat ik in 6 maanden 7 kilo ben afgevallen!"


beter slapen en meer energie voor Robert

"Ik ben heel positief over het resultaat. Binnen vier weken 4 kilo kwijt en vetpercentage verlaagd. Ik heb geen hongergevoel, slaap beter en heb meer energie om te trainen. Ik vind het zelfs leuk om te kijken op etiketten van producten, wat ik beter wel of niet kan nemen met de kennis die ik heb meegekregen nu! Ik ga gewoon door."

MP_Tshirt_Achterkant_02.jpg