Frederique higler

Mijn aanpak is evidence based. Ik val niet voor hypes maar kijk wat echt bij jouw leefstijl past. Naast de afgeronde opleiding voeding en diëtetiek houd ik de nieuwste ontwikkelingen in de gaten op het gebied van leefstijl en voeding.

Wat komt er aan bod? 

Wat kan voeding voor je betekenen als je fitter en gezonder wilt zijn? Als je veel sport heb je dan extra eiwitten of supplementen nodig? Hoe kun je overgewicht voorkomen? Welke voedingsmiddelen kun je het beste kiezen als je het milieu en duurzaamheid belangrijk vindt? En hoe kan je het jezelf makkelijker maken om gezondere keuzes te maken?

Deze onderwerpen hebben niet alleen te maken met voeding maar met je algehele leefstijl. De technieken die gebruikt worden tijdens de gesprekken kunnen jou helpen langer gezonder, fitter en gelukkiger te zijn.

Wat is het resultaat?

+ meer kennis over voeding
+ meer kennis over jouw behoeften
+ meer energie
+ minder trek
+ betere nachtrust
+ betere balans in werk en privé
+ betere omgang met veranderingen

"Mijn missie is om jou te begeleiden naar een langer, gelukkiger en vitaler leven. Daarvoor is een op maat gemaakt traject het meest effectief. Wij gaan samen opzoek naar wat werkt voor jou."

fre_flyer.jpg

Wat kost het?

Intake en adviesplan 97,50 euro
Vervolgconsult 32,50 euro
Complete trajecten In overleg
 

Trajecten stel ik graag samen naar aanleiding van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen jouw struikelblokken aan bod en bespreken we wat jij denkt nodig te hebben om jouw doelen te bereiken en of ik degene ben die je daarbij kan helpen. 

Na iedere afspraak ontvang je een factuur via e-mail. Het is mogelijk dat je een deel van het advies vergoed krijgt door de zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw verzekeraar.

Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.